Futisfani tatuoi jalkaansa QR-koodin – tekijänoikeuslaki tuotti pian karvaan pettymyksen

© Kuva: Getty Images

Maailma tuntee varmasti valtavasti ihmisiä, jotka ovat jälkikäteen katuneet ottamaansa tatuointia. Aiemmin hyvältä vaikuttanut idea saattaakin muuttua myöhemmin typeräksi erehdykseksi, kun tunteet jotain henkilöä kohtaan viilenevät tai kiinnostuksen kohteet muuttuvat.

Silti omaperäisiä ja hurjia tatuointi-ideoita syntyy yhä tämän tästä, ja mikäs siinä – tatuointibisnes kiittää.

Omasta mielestään loistavan idean sai myös eräs argentiinalainen jalkapallon ystävä. Tämä River Platen fani päätti ottaa pohkeeseensa tatuoinnin, jonka kuvio olisi yksinkertainen QR-koodi.

Tuon ruutukoodin älypuhelimella skannaamalla puhelimen näytölle ilmestyisi video viime joulukuussa pelatusta Copa Libertadoresin loppuottelusta. Madridissa pelatussa finaalin toisessa osaottelussa River Plate kukisti arkkivihollisensa Boca Juniorsin 3-1, ja juhli siten Etelä-Amerikan Mestarien liigan voittoa.

Poikkeuksellinen tatuointi vaikutti varmasti hetken aikaa todellla loistavalta innovaatiolta, ja se saikin nopeasti globaalia huomiota. Riemu uudesta tatskasta vaihtui kuitenkin nopeasti karvaaseen pettymykseen.

Ilmeisesti joku fani päätti raportoida videosta eteenpäin, ja niinpä YouTube päätti poistaa koostevideon palvelustaan tekijänoikeusloukkauksen takia. Tätä pointtia River-fani tuskin oli osannut ajatella. Tekijänoikeuslaki tuli väliin mitä ikävimmällä tavalla, ja niinpä miehen jalkaa koristaakin nyt arvoton ja merkityksetön viivakoodi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.