Jokainen, joka on koskaan käynyt juniorijalkapallo-ottelussa, on tutustunut yhteen koko lajille valtavan tärkeään hahmoon. Pelaajat ovat keskiössä, rajojen sisäpuolella myös erotuomarit, penkeillä valmentajat. Kovin kaukana pelialueelta eivät yleensä ole myöskään pelaajien vanhemmat.

Ottamatta mitään keltään muulta pois, on oleellisen tärkeää antaa tunnustusta futismutseille. Ilman heidän tekemäänsä, valtaosin täysin omaehtoista työtä olisi moni lahjakkuus jäänyt kehittymättä, ja raataminen kentällä vaikeampaa.

Englannin Mestaruussarjan kauden pelaajana juuri palkittu Teemu Pukki on monin tavoin poikkeuksellinen yksilö, mutta tässä asiassa vain yksi monista. Kun nykyinen Huuhkaja-tähti muutti 17-vuotiaana Sevillaan, oli mukana oma äiti. Teija Pukki jakoi tänään yksinkertaisen, mutta paikkansa pitävän elämänohjeen, ja ilmaisi ylpeytensä suuria saappaita tätä nykyä täyttävän jälkikasvunsa saavutuksesta.

Teija Pukki

@TeijaPukki
Kun tekee työnsä mahdollisimman hyvin ja on ahkera, siitä seuraa aina vain hyvää ja arvokasta 💫 Olen niin kiitollinen ja ylpeä Futismutsi 💪🏻😘

Myös suomifutis.com nostaa virtuaalista hattuaan siinä Teemu Pukin, kuin muidenkin futareiden uutterille äideille!