Ilves ja Vaasan Palloseura pelasivat sunnuntaina 0-0-tasapelin Veikkausliigassa. Ottelu pelattiin Ratinassa.

Kokoonpano kauden ensimmäisessä kotiottelussa!

VPS:n kokoonpano: bit.ly/2P8R4rm
#ilves #keltavihreä #tampere #veikkausliiga

Vaasan Palloseura

@VPS1924
Tässä Autokoulu Roine & Wikman Bilskola -kokoonpano päivän peliin Ilvestä vastaan!

#seuraaraitaa #vaasavasa #vepsu

Ilveksen kannalta ottelu käynnistyi harmittavalla tavalla. Matias Ojalan ottelu päättyi jo ennen kymmenen minuutin täyttymistä. Hän asteli vaihtoon kylkeään pidellen.

Tamperelaiset olivat avausjaksolla vahvempia, mutta Vepsun nopeat hyökkääjät loivat ajoittain ongelmia kotijoukkueen päädyssä. Reilun puolen tunnin jälkeen Momodou Sarr karkasi Ilveksen puolustukselta läpiajoon, mutta tilanne liputettiin paitsioksi.

Toinen puoliaika noudatti samaa kaavaa. Ilves painoi päälle, mutta laadukkaat paikat olivat vähissä.

VPS:n tontit olivat todella harvassa, mutta 91. minuutilla syntyi erittäin vaarallinen sellainen. Hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu Samba Sillah tuli vauhdilla vasemmalta laidalta ja löysi syötöllään Samu Alangon, joka nosti kuitenkin pallon lähietäisyydeltä runsaasti yli.

Ilves voitti kauden ensimmäisessä ottelussaan Kokkolan Pallo-Veikot 2-0, VPS hävisi FC Interille 1-2.