© Kuva:

Ilves – FC Lahti: maalit kortilla

Veikkausliiga
Ilves – FC Lahti
Perjantai 26.04 klo 18:30

Ilves isännöi Ratinassa perjantaina FC Lahtea. Molemmat joukkueet ovat vielä tappioitta tämän kauden Veikkausliigassa, vaikka totuuden nimissä on sanottava että Ilves on ollut joukkueista vakuuttavampi – mukaan lukien pre-season, jolloin tahkottiin Suomen Cupia. Jarkko Wissin johtama Ilves ei ole tämän kalenterivuoden aikana hävinnyt vielä yhtään kamppailua ja joukkueen suoritustaso on pelistä toiseen korkealla, vaikkei se ole Veikkausliigan ennakoissa patsastellutkaan kärkipaikalla. Huomioitavaa on, ettei Ilvestä vastaan ole tänä vuonna tehty Veikkausliigassa maaliakaan.

Sami Ristilän valmentama FC Lahti on uudistunut täksi kaudeksi melko lailla totaalisesti ja ennen kautta se oli melkoinen arvoitus. Tuloksellisesti homma on mennyt hyvin, vaikka esim. KuPSia vastaan joukkue oli ensimmäisen jakson totaalisesti jyrän alla. Ylöspäin joukkue ei vaikuta erityisen vahvalta ja puolustuksen järjestelyssä vaihtoehdot eivät ole erityisen runsaat. Mutta joukkue kyllä on sitkeä, kunhan saa otteisiinsa tasaisuutta.

Oman elemenettinsä peliin antaa Ratinan luonnonnurmi, joka ei tähän aikaan vuodesta ole vielä turhan tasainen. Se ei ainakaan nosta ottelun maali-odotusarvoa. Lisäksi on huomioitava, ettei FC Lahti ole viime otteluissa ollut Ilvekselle erityisen helppo vastus. Talvella Suomen Cupissa päädyttiin tasapeliin.

Vetosuositus

Tässä ottelussa maalit voivat olla kortilla. Ilveksen peleissä on tähän asti tehty keskimäärin maali per ottelu, eikä Lahtikaan mikään rymyjoukkue ole, jos jättää KuPS-pelin erikoiset tapahtumat vähemmälle painoarvolle. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 1,5 maalia kertoimella 2,85.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Ilves – FC Lahti ja kohteeseen Ottelussa alle 1,5 maalia. Jos ottelussa tehdään korkeintaan yksi maali, saat 285 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.