Serie A
Inter – Roma
Lauantai 20.04 klo 21:45

Lauantai-illan Serie A -klassikosta ei panosta puutu. Molemmat pääosan esittäjät haluavat pelata Mestarien Liigassa ensi kaudella, ja keskinäinen ottelu on äärimmäisen tärkeä tässä suhteessa. Interillä on hieman parempi perusluokka, mutta se ei ole vetomielessä määräävä tekijä lauantai-iltana. Ottelun panos ja joukkueiden nykykunto antaisivat ymmärtää, että tämä ottelu pelataan todella tarkasti ja se alentaa maaliodotusarvoa. Totals-raja on siihen peilaten iloinen yllätys.

Inter haki viime kierroksella Frosinonelta pisteet suvereenin esityksen jälkeen. Luciano Spalletti laittanee tehokkaan Mauro Icardin ainoaksi kärjeksi. Marcelo Brozovicin poissaolo keskikentältä on ikävä seikka, ja kyllä Sime Vrsaljkoakin varmasti laidalla kaipaillaan. Huomattavaa on, että kotonaan Inter on ollut viime ajat vähämaalinen – viimeisistä kahdeksasta Serie A -ottelusta on seitsemässä tehty korkeintaan kaksi maalia.

Roma otti loppukaudeksi Claudio Ranierin ruoriin ja tulosta alkaa syntyä. Joukkueen peli on rauhoittunut ja Ranieri on saanut tilkittyä välillä aika pahalta näyttäneen puolustuksen. Ylöspäin Roma on ollutkin tehokas, mutta lauantai-iltana vastus on erittäin vahva ja järjestäytynyt. Roma saa jalkeille Interiä vastaan vahvan kokoonpanon.

Vetosuositus

Kuten aiemmin tuli todettua, totals-linja hieman yllätti tämän ottelun osalta. Petsipappa ei todellakaan odota mitään ilotulitusta tähän vaan tarkan ja kliinisen huippuottelun. Matalat maaliluvut maistuvat ja vetosuosituksena voi ilomielin antaa Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 2,05.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Inter – Roma ja kohteeseen Ottelussa alle 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kaksi maalia, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.