Jarkko Wissin Ilves löytänyt uusia aseita laajalta rintamalta: ”Olisilhan se hienoa, jos olisi joka vuosi Tuco nakuttamassa 20 maalia”

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Tampereen Ilves aloitti viikko sitten veikkausliigakautensa vierasvoitolla KPV:stä. Maalinteko-osasto löytyi laitureista, kun Ilari Mettälä ja Iiro Järvinen iskivät maalit mieheen.

Myös cup-kausi on ollut vahva ja Ilves pelaa Suomen Cupissa välierissä lyötyään maaliskuun lopussa rangaistuspotkukilpailun jälkeen Hongan Espoossa.

Onnistumisia on tullut laajalta rintamalta.

– Maalintekijämme eivät ole ainoastaan viimeisen linjan miehiä, vaan vastuu jakautuu tasaisemmin. Olisihan se sinällään hienoa, jos olisi joka vuosi Tuco kärjessä nakuttamassa 20 maalia per kausi, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss vitsaili seuran verkkosivuilla.

– Yläkerrassa pelipaikat vaihtuvat paljon ottelun sisälläkin ja teemme erilaisia vastaliikkeitä vastustajan mukaan, joten on luonnollista, että eri nimet löytyvät parhaimmilta maalintekosektoreilta. Näytönpaikat pitää myös hyödyntää.

Ilves kohtaa tänään Veikkausliigassa VPS:n. Edessä on kotiavaus Ratinan stadionilla.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle HIFK - Ilves 23.08.2019

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliKummallinen tilasto: Veikkausliigan alkukierroksilla kotijoukkueilla tavattoman laihaa
Seuraava artikkeliHuippuvalmentaja nimesi suosikkinsa Mestarien liigan voittajiksi – Englannin jättiläiseen ei enää uskoa