Juventus nousi takaa-ajoasemasta voittoon Italian huippuottelussa – mestaruustaisto Napolin käsissä

© Kuva: Getty Images

Juventus nousi takaa-ajoasemasta voittoon AC Milania vastaan lauantai-iltana.

Maalipörssin kärkinimi Krzysztof Piątek vei milanolaiset ansaitusti johtoon ensimmäisellä jaksolla, mutta Juventus paransi otteitaan toisella puoliajalla.

Paulo Dybala hankki rangaistuspotkun ja otti siitä itse vastuun tasoittaakseen pelin. Lopulta vaihdosta sisään tullut Moise Kean ratkaisi Juventuksen voiton tarkalla viimeistelyllä kuusi minuuttia ennen päätösvihellystä.

Kean oli aiemmin tällä viikolla saanut rasistisia ivahuutoja Juventuksen ja Cagliarin välisessä ottelussa. Ratkaisumaali tällaisessa huippuottelussa, omien kotifanien edessä, tuntui siis varmasti hyvältä.

Juventus voi varmistaa Serie A -mestaruuden jo huomenna. Jos Genoa voittaa sunnuntaina Napolin, ei Carlo Ancelottin joukkueella ole enää minkäänlaista matemaattista mahdollisuutta saavuttaa Juventusta tämän kauden mestaruustaistossa.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!