Juventus voitti lauantai-iltana Fiorentinan Torinossa maalein 2-1.

Voitto tarkoitti sitä, että Juventus varmisti kahdeksannen peräkkäisen Serie A:n sarjamestaruuden. Yksikään seura ei ole voittanut aiemmin kahdeksaa mestaruutta peräkkäin Serie A:ssa.

Fiorentina nappasi yllättäen johtoaseman vain kuuden minuutin jälkeen Nikola Milenkovicin osumalla. Alex Sandro tasoitti kamppailun kymmenisen minuuttia ennen taukoa ja Fiorentinan Germán Pezzella ohjasi pallon omaan maaliin toisen jakson alussa.

Pezzellan oma maali riitti Juventukselle. Juventuksella oli mahdollisuus ratkaista sarjamestaruus jo viime viikonloppuna, mutta SPAL onnistui yllättämään Juventuksen maalein 2-1. Fiorentina-ottelussa tasapelikin olisi riittänyt Juventukselle mestaruuden varmistamiseen.

Juventus on voittanut kuluvalla sarjakaudella 33 pelaamastaan ottelusta peräti 28 kamppailua.