Cristiano Ronaldo pääsi odotetusti juhlimaan Juventuksessa Serie A:n mestaruutta, mutta Mestarien liigan välieristä putoaminen Ajaxia vastaan oli portugalilaiselle supertähdelle karvas pettymys. Yhdeksään vuoteen ei Cristiano Ronaldo ollut pudonnut näin varhaisessa vaiheessa Mestarien liigan pudotuspeleistä.

Juventus tekee ensi kaudella varmasti uuden yrityksen Mestarien liigan tittelin valloittamiseksi. Joukkuetta vahvistetaan ensi kaudeksi varmuudella Aaron Ramseylla, mutta lisääkin vahvistuksia halutaan. Corriere dello Sportin mukaan Cristiano Ronaldo onkin esittänyt Juventuksen seurajohdolle oman kuuden pelaajan toivelistansa.

Futmais | Menino Fut

@futtmais
O Corriere dello Sport lista em sua capa possíveis reforços da Juventus, todos com a aprovação de Cristiano Ronaldo, de acordo com a reportagem, e do técnico Massimiliano Allegri. Na Lista tem os zagueiros Varane e Manolas, meias Ndombele e Isco e atacantes João Félix e Chiesa.

Cristiano Ronaldon hyvä ystävä ja pitkäaikainen pelikaveri Marcelo sulki muutama päivä sitten Juventus-siirron pois laskuista, mutta silti 34-vuotias maalitykki kaipaa vahvistuksia nimen omaan vanhasta seurastaan Real Madridista. ”Ronaldon listan” kärjessä kun keikkuvat Isco ja Raphaël Varane.

Lisäksi Cristiano Ronaldo on pitänyt tiettävästi palopuheen Benfican nuoren timantin João Felixin puolesta. 19-vuotiasta portugalilaistalenttia himoitsevat monet Euroopan suurseurat, ja Juventuksen uskotaan olevan kisassa vahvoilla. João Felixiä pidetään yleisesti Portugalin lupaavimpana pelaajana sitten Cristiano Ronaldon.

Lisäksi Ronaldon listalta löytyy kaksi nykyistä Serie A -pelaajaa. Suuren vaikutuksen portugalilaiseen ovat tehneet AS Roman kreikkalaistoppari Kostas Manolas sekä Fiorentinan nouseva tähti Federico Chiesa. 21-vuotias laituri on pelannut jo 11 ottelua Italian A-maajoukkueessa. Manolasta huhutaan tosin myös Valioliigaan ja Chiesaa havittelee tiettävästi ainakin Bayern München.

Kuudentena ja viimeisenä pelaajana Ronaldon kerrotaan toivovan seurajohdolta Lyonin Tanguy Ndombelen hankintaa. 22-vuotias Ranskan A-maajoukkuepelaaja voisi korvata Juventuksen keskikentällä pitkällä tähtäimellä Sami Khediran.

Jäämme odottamaan, kuinka monta Ronaldon väitetyistä siirtotoiveista Juventuksen seurajohto lopulta onnistuu toteuttamaan.