Liverpoolin tehominuutit liikaa Chelsealle – Salahilta yksi kauden upeimmista maaleista

© Kuva: Getty Images

Liverpool ja Manchester City jatkavat toistensa vuorotellen jahtaamista Valioliigassa.

City siirtyi sunnuntaina hetkellisesti Valioliigan kärkipaikalle, kun se voitti Crystal Palacen vieraissa 3-1. Liverpool palasi kuitenkin takaisin taulukon ykkössijalle, kun se kukisti Chelsean huippukamppailussa Anfieldilla 2-0.

Vauhdikkaasta avausjaksosta huolimatta osumia ei ensimmäisellä puoliajalla nähty. Pian tauon jälkeen Liverpool laittoi ryminäksi.

Ensin Sadio Mané vei kotijoukkueen johtoon 51. minuutilla päättämällä hienon hyökkäyksen hallittuun puskuun takatolpalla. Pari minuuttia myöhemmin Mohamed Salah teki yhden kauden hienoimmista maaleista. Egyptiläistaituri leikkasi oikealta sisään ja tykitti pallon takaylänurkkaan komealla kudilla.

Viafree: ”Orgastinen maali!” – Mo Salah tinttasi uskomattoman osuman Chelsean verkkoon

Chelseallakin oli paikkansa. Eden Hazard laukoi pelivälineen tolppaan pian Salahin maalin jälkeen. Vieraiden maalivahti Kepa Arrizabalaga oli kuitenkin huomattavasti työllistetympi kuin kollegansa Alisson Becker toisessa päädyssä.

Liverpool on nyt kaksi pistettä edellä Manchester Cityä, jolla on ottelu vähemmän pelattuna. Jos molemmat joukkueet voittavat kaikki jäljellä olevat pelinsä, nappaa City mestaruuden.