Massimiliano Allegri vastasi Cristiano Ronaldon siirtohuhuihin: ”Hän on Juventuksen tulevaisuus”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Juventus juhli viime lauantaina kahdeksatta peräkkäistä Serie A -mestaruuttansa, kun Cristiano Ronaldosta tuli ensimmäinen pelaaja joka on voittanut sekä Italian, Espanjan että Englannin pääsarjamestaruuden.

Juventuksen putoaminen Mestarien liigasta hollantilaisseura Ajaxille johti kuitenkin varoittaviin siirtohuhuihin Ronaldon ympärillä. Massimiliano Allegri on vakuuttanut että portugalilaishyökkääjä tulee pelaamaan Juventuksessa myös ensi kaudella.

– Ronaldo on Juventuksen tulevaisuus, Allegri kertoi Marcan mukaan.

– Hän on uskomaton pelaaja jolla on ollut erinomainen kausi ja hänellä tulee olemaan erinomainen kausi myös ensi vuonna. Hän on rentoutunut, vaikka hän on pettynyt [Mestarien liigasta putoamiselle] niin kuin me kaikki muutkin. Olemme pudonneet kilpailusta jonka uskoimme voivamme voittaa.

Ronaldo on itse kommentoinut tulevaisuuttaan Juventuksessa hyvin samaan sävyyn kuin Allegri. (Lue lisää)

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS