Melkoinen siirtomarkkinauutinen Bundesliigasta – MM-pronssimitalisti lähtökuopissa

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Eilisiltana Werder Bremeniä vastaan kentällä urakoinut, Borussia Mönchengladbachin Thorgan Hazard jättää seuran. Belgian MM-miehistössä viime kesänä veljensä Edenin tavoin pronssimitalilla koristeltu hyökkääjä on kieltäytynyt jatkosopimuksesta.

Aiheesta kertoi Mönchengladbachin urheilutoimenjohtaja Max Eberl seuran Twitter-tilillä.

26-vuotiaan vuoteen 2020 ulottuvassa sopimuksessa ei ole siirtopykälää, joten isoja tarjouksia pelaajasta odotellaan. Saksalaislähteet uskovat uuden osoitteen olevan Dortmund, mutta kiinnostusta nuorempi Hazard aiheuttaa myös muissa huippusarjoissa.

Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!