Melkoinen siirtomarkkinauutinen Bundesliigasta – MM-pronssimitalisti lähtökuopissa

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Eilisiltana Werder Bremeniä vastaan kentällä urakoinut, Borussia Mönchengladbachin Thorgan Hazard jättää seuran. Belgian MM-miehistössä viime kesänä veljensä Edenin tavoin pronssimitalilla koristeltu hyökkääjä on kieltäytynyt jatkosopimuksesta.

Aiheesta kertoi Mönchengladbachin urheilutoimenjohtaja Max Eberl seuran Twitter-tilillä.

26-vuotiaan vuoteen 2020 ulottuvassa sopimuksessa ei ole siirtopykälää, joten isoja tarjouksia pelaajasta odotellaan. Saksalaislähteet uskovat uuden osoitteen olevan Dortmund, mutta kiinnostusta nuorempi Hazard aiheuttaa myös muissa huippusarjoissa.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!