Napoli-kannattajat haluavat eroon Carlo Ancelottista – ja tilalle tutun nimen

© Kuva: Getty Images
Katso HB-HJK suorana

Napolin kannattajille kulunut kausi on ollut pettymys. Serie A:n mestaruus karkasi jälleen Juventukselle, ja Eurooppa-liigan puolivälierissä noutaja tuli Arsenalin muodossa.

Vaikka nykymanageri Carlo Ancelotti kuuluukin alansa legendoihin, kelpaisi kannattajille mieluummin paluu vanhaan; maanantain tappio-ottelussa Atalantaa vastaan nähtiin banneri, jossa vaadittiin Maurizio Sarrin paluuta.

60-vuotiaalla italialaisella on sopimus Chelsean kanssa vuoteen 2021. Seuran omistajaportaan kärsivällisyys valmentajien suhteen tosin on heikonlainen – sikäli napolilaisten toive ei ehkä ole aivan täyttä utopiaa.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Katso HB-HJK suorana