Teemu Pukin edustama Norwich on mahdollisesti enää yhden puoliajan päässä noususta Valioliigaan.

Norwich johtaa Blacburnia 2-1 kauden viimeistä edellisessä ottelussaan Englannin Mestaruussarjassa. Norwichille riittää ottelusta myös tasapeli nousun varmistamiseen.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
A big 45 minutes coming up, keep going lads! 👊 #ncfc

Mestaruussarjan maalipörssiä 28 osumallaan johtava Pukki aloitti Blackburnia vastaan joukkueensa yksinäisenä kärkenä.

Tauolle mentäessä pallonhallinta oli Norwichin hyväksi 62-38. Maalintekoyrityksiä kotijoukkueella oli avausjaksolla 16, Blacburnilla kolme. Blackburnin ainoa maalia kohti suuntautunut laukaus painui verkkoon.

Jos sarjaa johtava Norwich ottaa tänään vähintään pisteen, ei kolmantena majaileva Leeds voi ottaa sitä enää kiinni. Mestaruussarjan kaksi parasta nousevat suoraan Valioliigaan, sijat 3-6 karsivat viimeisestä nousupaikasta.