Lähes kaikki jalkapalloa seuraavat ovat varmasti joskus osallistuneet keskusteluun tai väittelyyn siitä, onko Lionel Messi vai Cristiano Ronaldo maailman paras jalkapalloilija.

Kaksikko on dominoinut äänestyksiä viimeiset kymmenen vuotta, kun ollaan valittu maailman parasta pelaajaa.

Heidän manttelinperijäkseen on povattu viime kesän maailmanmestaria, Paris Saint-Germainin ranskalaistähteä Kylian Mbappéa.

PSG-tähti oli tunnetusti nuorempana Cristiano Ronaldon iso fani, mutta nykyään hänellä on vaikeuksia valita Portugalin ja Argentiinan maajoukkuekapteenien välillä.

France Football kysyi Mbappélta, kumman hän ottaisi mieluummin joukkueeseensa. Suoraa vastausta hän ei osannut antaa.

– Jäisin itse eläkkeelle ja ottaisin heidät molemmat. Siten varmistaisin, että voitamme! kommentoi Mbappé MSN:n mukaan.

– Voisin valita toisen, mutta se tapahtuisi toisen kustannuksella, eikä kenelläkään ole oikeutta vähätellä kumpaakaan heistä. Toisen valitseminen olisi loukkaus kaikkea sitä kohtaan, mitä toinen on saavuttanut.

– Nuorempana minusta oli hauskaa verrata heitä. Vuodesta toiseen vaihdoin (kumpaa suosin), vaikkakin myönnän, että puolustin Ronaldoa useammin.

– Mutta nykyään en ole niin varma. On Barcelonan seuraajia, jotka pitävät Johan Cruijffista ja Messistä ja sitten on toisia, jotka sanovat, että Ronaldo on suurin urheilija, jonka tämä laji on tuntenut, ja hän on voittanut asioita, minne ikinä hän on mennytkin.