IFK Mariehamn voitti Kokkolan Pallo-Veikot torstaina 4-0 Veikkausliigassa. Kyseessä oli KPV:n viimeinen evakko-ottelu Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

Saarelaiset siirtyivät johtoon 23. minuutilla. Aristote Mboma pelasi pallon rangaistusalueelle Robin Sidille, jonka Juri Kinnunen taklasi kumoon. Sid asteli itse pallon taakse, mutta KPV:n maalivahti Joonas Myllymäki torjui laukauksen. Irtopallossa oli kuitenkin ensimmäisenä Mboma, joka painoi pelivälineen Myllymäen jalkojen välistä sisään.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI! @KPV1930 - @IFKMariehamn 0-1 Suoraan lähetykseen tästä >>ruutu.fi/series/1378077 #Veikkausliiga

Reilut kymmenen minuuttia myöhemmin IFK riisti pallon keskikentällä ja lähti hyökkäykseen Amos Ekhalien johdolla. Hän pelasi pallon Sidille, joka päästi vielä El-Hadji Gana Kanen rinnalleen, mutta sijoitti pallon topparin jalkojen välistä maata pitkin verkkoon.

IFK iski toisella puolikkaalla vielä kahdesti. Ensin Dylan Murnane laittoi vauhtiin Keaton Isakssonin, joka sijoitti takakulmaan vieraiden kolmannen maalin ja hetkeä myöhemmin Hampus Lönn sai kunnian päättää hienon sommitelman viimeistelyyn lähietäisyydeltä.

MAALI! @KPV1930 - @IFKMariehamn 0-3 Suoraan lähetykseen tästä >> ruutu.fi/ohjelmat/veikk… #Veikkausliiga

IFK Mariehamn hävisi kauden avausottelussaan Helsingin Jalkapalloklubille 1-2, mutta on sen jälkeen voittanut kaikki pelinsä, ja on nyt sarjakärjessä. Sen kanssa tasapisteissä ovat Honka, joka voitti tänään omassa ottelussaan FC Interin 3-2, ja Helsingin Jalkapalloklubi. KPV on kolmen tappion ja yhden tasapelin jälkeen jumbona.