Pokaalijahti teki Jürgen Kloppista erakon: ”En käy ulkona, jos jalkapalloa ei lasketa”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin kannattajilla on jännittävä kevät menossa. Joukkue taistelee Manchester Cityn kanssa rinta rinnan Valioliigan mestaruudesta ja pelaa seuraavaksi Mestarien liigassa Barcelonaa vastaan välierävaiheessa.

Menestyksen takana on manageri Jürgen Klopp. Saksalaisvalmentajan on kuitenkin keskityttävä olennaiseen sillä välin, kun kannattajat nauttivat kauden viimeisistä hetkistä ja käänteistä.

Klopp kertoi, että hän ei oikein edes poistu kotoaan.

– En käy ulkona, jos jalkapalloa ei lasketa, kommentoi Klopp Goalin mukaan.

– Miksi minun pitäisi? Minulla on tarpeeksi farkkuja seuraavaksi 20 vuodeksi, joten minulla on kaikki hyvin. En käy kaupoilla. En tee mitään sellaista.

– Voin kuvitella, että kaupungilla on aika hyvä tunnelma, mutta minun ei tarvitse kuulla tai nähdä sitä.

– Mutta tämä on jalkapalloa. Suuren osan elämästäni olen ollut puhtaasti jalkapallokannattaja, joten jos joukkueeni tekisi tätä samaa, niin tiedän, millainen olisin. Tällainen tilanne olisi suosikkiasiani.

– Voin kuvitella, että ihmiset haluavat mennä ulos juhlimaan ja puhua siitä, mutta me emme ole osa sitä. Meidän on pidettävä huolta, että sama jatkuu, eikä siinä ole ongelmaa.

– Rakastan tilannetta, jossa olemme. Se on todella hyvä, mutta tietysti meidän on todistettava se joka päivä ja jokaisessa ottelussa. Kaikki on hyvin, muttei täydellisesti, joten meidän on jatkettava työntekoa.