PSG:n mestaruusjuhlat viivästyvät – sarjakakkonen aiheutti pariisilaisille kauden toisen tappion murskalukemin

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Paris Saint-Germain kärsi sunnuntaina kauden toisen tappionsa Ranskan Ligue 1:ssä, kun Lille kukisti sen kotonaan 5-1.

Lille siirtyi johtoon jo seitsemännellä minuutilla, kun Thomas Meunier ohjasi pallon vahingossa omaan verkkoonsa Jonathan Ikonén keskityksestä. 1-0.

Hetkeä myöhemmin Kylian Mbappé alusti kuljetuksellaan ja oivaltavalla syötöllä paikan Juan Bernatille, joka tasoitti pelin. 1-1.

Mbappé heilutti itsekin verkkoja kahdesti avausjaksolla, mutta kumpikin osuma hylättiin paitsion takia.

Maalintekijä Bernat katseli punaista 36. minuutilla, kun hän tarttui läpiajoon karannutta Nicolas Pépéä kädestä ja Lillen hyökkääjä kaatui PSG:n rangaistusalueen ulkopuolella.

PSG:llä oli ensimmäisellä puoliajalla muitakin huolia, sillä kapteeni Thiago Silva ja Meunier joutuivat jättämään pelin kesken loukkaantumisten takia. Myös Lillen kipparin Adama Soumaoron ottelu päättyi ennenaikaisesti loukkaantumiseen.

Varsinkin avauspuolikkaan loppu oli varsin rikkonainen, mutta Bernatin punaisen lisäksi nähtiin vain kaksi varoitusta, yksi Lillen Thiago Mendesille ja yksi Mbappélle.

Toista jaksoa ehdittiin pelata vain kuusi minuuttia, kun Pépé karkasi taas pariisilaisten puolustukselta, ja tällä kertaa häntä ei pysäyttänyt kukaan. Pépé ujutti pallon PSG-vahti Alphonse Areolan jalan vierestä sisään ja vei isännät takaisin johtoon. 2-1.

Noin varttia myöhemmin Lille iski jälleen. Jonathan Bamba pääsi päättämään hyökkäyksen laukauksella etukulmaan näppärän syöttökuvion jälkeen. 3-1.

Lille ei ottanut jalkaa kaasulta. Bamba iski 71. minuutilla illan toisensa puskemalla Pépén antaman vapaapotkun sisään. 4-1.

Pépé oli jälleen karkumatkalla heti Bamban osuman jälkeen, mutta tällä kertaa Areola sai hanskansa väliin, kun hyökkääjä lähti kiertämään häntä pallon kanssa.

Illan viimeisestä osumasta vastasi José Fonte, joka puski Pépén kulmapotkun 84. minuutilla verkkoon.

PSG olisi tasapelillä tai voitolla varmistanut Ligue 1:n mestaruuden. Toisena majaileva ja ottelun enemmän pelannut Lille on siitä 17 pisteen päässä. PSG oli ennen sunnuntaita hävinnyt Ligue 1:ssä tällä kaudella vain kerran, lukemin 1-2 Lyonia vastaan helmikuussa.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS