Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Juan Matan isä avasi Manchesteriin espanjalaisen ravintolan vuonna 2016.

Liikemiehenä ja jalkapalloagenttina toimiva Juan Manuel Mata törmäsi pian ravintolansa avaamisen jälkeen eräänlaiseen pulmaan. Hänen ravintolassaan käy paljon kuuluisuuksia, kuten Unitedin pelaajia, mutta myös joukkueen entisellä managerilla José Mourinholla oli tapana illastaa Tapeo and Winessa.

Joulukuussa kenkää saaneen Mourinhon lisäksi ravintolassa kävi ja käy yhä Unitedin paikalliskilpailija Manchester Cityn manageri Pep Guardiola. Juan Manuel kertoi Cadena Copen haastattelussa, että hän pyrki välttämään kiusallisia kohtaamisia ravintolassaan sijoittamalla managerit eri huoneisiin.

– Pep Guardiola käy täällä paljon. Hän tulee perheensä kanssa ja hän on onnellinen täällä. José Mourinholla oli tapana käydä ainakin kerran kahdessa viikossa. Guardiola ja Mourinho sattuivat tänne välillä samaan aikaan, mutta pidin huolen, että he eivät tapaa, joten laitoin heidät eri yksityishuoneisiin.

Tapeo and Wine -ravintolassa näytetään Mestarien liigaa isolta ruudulta. Hyvällä tuurilla jalkapallon ystävä saattaa nähdä tähtipelaajia sekä valkokankaalla että vieressään istumassa.

– Täällä on iso jalkapallotunnelma, kommentoi Mata Sr.

– Poikani lisäksi täällä käy myös David De Gea, Ander Herrera ja muita pelaajia. Tämä ravintola on kuin pieni osa Espanjaa Manchesterissa.