Bayern München on hankkinut kevään edetessä kaksi nimekästä puolustajaa, kun Allianz-Arenalle muuttavat ensi kaudeksi Ranskan maailmanmestarit Benjamin Pavard ja Lucas Hernández. Seuran ensimmäinen hankinta ensi kaudelle oli kuitenkin suurlupauksena pidetty Jann-Fiete Arp, 19.

Bayern tiedotti Arpin hankinnasta helmikuussa. Tuolloin jätettiin kuitenkin avoimeksi, siirtyykö hyökkääjä Bayerniin kesällä 2019 vai kesällä 2020. Päätösvalta asiasta oli pelaajalla itsellään.

Nyt Arp on Sport Bildin mukaan ratkaisunsa tehnyt. Lehden tietojen mukaan Arp siirtyy nykyisestä seurastaan Hamburger SV:stä Müncheniin jo tulevana kesänä.

Arp on Bayernilta selkeä satsaus tulevaisuuteen. Ensi kaudella tuloksia kannattaa tuskin senkään puolesta liian innokkaasti odottaa, että juuri nyt Arpilla on HSV:ssä olematon rooli. HSV kamppailee Kakkosbundesliigassa paluusta pääsarjaan, mutta Arp ei ole mahtunut edellisissä otteluissa kokoonpanoon, vaan on pelannut neljännellä sarjatasolla pelaavassa reservijoukkueessa.

[readmore from=Arp-Jann-Fiete]

Kaikkiaan Arp on pelannut tällä kaudella HSV:n edustusjoukkueessa 15 sarjaottelussa 382 peliminuuttia. Maaleja ei ole syntynyt ainuttakaan.

Arpin siirron ajankohdasta on määrä ilmoittaa virallisesti vasta, kun HSV:n kausi on päättynyt.