Huuhkajien hyökkääjän Teemu Pukin edustama Norwich pelasi tänään maanantaina jo neljännen tasapelinsä putkeen Englannin Mestaruussarjassa. Vierasottelu Stokea vastaan päättyi lukemiin 2-2.

Norwich lähti tauolle Onel Hernándezin osuman ansiosta yhden maalin johdossa, mutta Stoke tuli tasoihin heti toisen puolikkaan alussa, kun Ashley Williams puski kulmapotkun sisään.

Pukki vei vieraat takaisin johtoon 67. minuutilla, mutta Tom Edwards tasoitti vain pari minuuttia myöhemmin. Kyseessä oli maalipörssiä johtavan Pukin 28. osuma tällä kaudella Mestaruussarjassa.

Norwich on neljän ottelun tasapeliputkensa aikana menettänyt johtonsa kahdesti ja noussut pistejakoon kaksi kertaa. Perjantaina Mario Vrančić iski Norwichin tasoituksen Sheffield Wednesdayta vastaan 97. minuutilla.

Norwich johtaa yhä Mestaruussarjaa, mutta ero sen kilpailijoihin Sheffield Unitediin ja Leedsiin on kaventunut. Sheffield United voitti tänään omassa ottelussaan Hullin 3-0. Leeds pelaa tänään vielä Brentfordia vastaan vieraissa kello 19.15 alkavassa ottelussa.

Taulukossa toisena majaileva Sheffield United on Norwichista kolmen pisteen päässä. Norwichin ero Leedsiin kaventuu myös kolmeen pisteeseen, jos Leeds voittaa Brentfordin. Leeds on tällä hetkellä Norwichia kuusi pistettä perässä. Tämän päivän otteluiden jälkeen Mestaruussarjan runkosarjaa on enää kaksi kierrosta jäljellä.

Mestaruussarjan kaksi parasta joukkuetta nousee suoraan korkeimmalle sarjatasolle Valioliigaan. Sijoille 3-6 sijoittuneet joukkueet karsivat viimeisestä nousupaikasta.

Norwich kohtaa viimeisissä peleissään keskikastin Blackburnin ja viidentenä olevan Aston Villan, joka on kymmenen ottelun voittoputkessa.