Teemu Pukki sai päivän suurimmat suosionosoitukset tästä urhoollisesta suorituksesta – ”Minun oli tehtävä se”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki oli eilen isossa roolissa, kun Norwich murskasi Mestaruussarjassa QPR:n. 4-0-voitto oli Kanarialintujen kahdeksas peräkkäinen.

Pukki teki neljästä maalista kaksi. Juuri 29 vuotta täyttänyt Huuhkajat-hyökkääjä johtaa 26 osumallaan Englannin Mestaruussarjan maalipörssiä.

Maaleista huolimatta Pukki sai iltapäivän suurimmat suosionosoitukset eri tilanteesta. Suomalainen osoitti Emiliano Buendian ulosajon jälkeen valtavaa joukkuehenkeä juostuaan kulmapotkun jälkeen pitkän juoksun toiseen päähän peittämään QPR:n läpiajon.

– Se oli mielestäni heti ulosajon jälkeen. Siinä ei ollut laituria, joten ajattelin, että minun täytyy tehdä myös puolustushommia, Pukki selitti Norwich Evening Newsille.

– Jokainen pelaajistamme haluaa meidän voittavan. Toinen kaveri olisi tehnyt saman. Siinä oli maalipaikka, joka täytyi puolustaa. Minun oli tehtävä se.

Pukki tuntee olevansa pahoillaan Buendian ulosajosta. Argentiinalaistähteä odottaa nyt kolmen ottelun pelikielto.

Buendia ehti ennen punaista korttia olla mukana kolmessa maalissa. Laituri syötti Pukin maaleista ensimmäisen.

– Tunnen häntä kohtaan suurta sympatiaa. Hän oli hyvin surullinen pukukopissa. Se oli vaikea paikka. Hän meni nopeasti tilanteeseen, eikä myöskään koskenut vastustajaan. Se oli kova tuomio. Hän pelaa espanjalaisella mentaliteetilla. Hän on kaveri, joka tekee kaikkensa voiton eteen, Pukki kommentoi joukkuetoveriaan.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.