La Liga
Valencia – Eibar
Sunnuntai 28.04 klo 13:00

Parasta sunnuntaissa: pitkät aamu-unet, kiireetön aamupala, kevyttä ulkoilua… ja mikä parasta, jo yhdeltä iltapäivällä pääsee TV:n suoraan lähetykseen Mestallan stadionilta, jossa Valencia ottaa mittaa Eibarista. Penkkiurheiluntäyteinen sunnuntai on valmis alkamaan – ja mikä parasta, aikaisimpaan matsiin on hyvää pelattavaa.

Valencian ralli kohti ensi kauden Mestarien Liigaa otti ikävää hittiä viikolla, kun joukkue hävisi vastoin pelitapahtumia Atletico Madridille. Tästä kiukustuneena Marcelino García Toral piiskaa joukkueensa varmasti täyteen ladattuna Eibarin kimppuun. Pitkäaikaispotilaat Geoffrey Kondogbia ja Denis Cheryshev ovat tärkeimmät poissaolijat.

Eibar ei viikolla ansainnut – eikä saanut – mitään Huescan vieraana. Tämä peliesityksellinen pohjakosketus ei lupaa liikoja sunnuntaillekaan. Lisäksi José Luiz Mendilibar saanee muutaman harmaan hiuksen lisää miettiessään, ketä hän saa puolustukseen kentälle asti: loukkaantumistilanne ei näytä tätä kirjoitettaessa kovin ruusuiselta.

Vetosuositus

Näillä taustoilla Valenciaa on pidettävä selvääkin selvempänä suosikkina sunnuntai-iltapäivänä. Taannoisen pettymyksen jälkeen mitään ei jätetä sattuman varaan ja Eibarin tilanteen huomioiden tässä on oikea retkahduksenkin vaara. Vetosuosituksena siis Valencian vähintään kahden maalin voitto: Aasialainen tasoitus, Valencia -1.5 kertoimella 2,20. Kerroin kattaa riskin oikein mukavasti.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Valencia – Eibar ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Valencia -1.5. Jos Valencia voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 220 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Valencia voittaa ottelun maalilla, ottelu päättyy tasan tai Eibar voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki La Ligan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.