Valioliigan vuoden pelaajaksi valittu Virgil van Dijk epäröivä Ballon d’Or -mahdollisuuksistaan: ”On pelaajia, jotka eivät ole tästä maailmasta”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin johtotoppari Virgil van Dijk ei mahdollisuuksiinsa voittaa Ballon d’Oria. Hollantilainen valittiin sunnuntai-iltana pelaajayhdistyksen äänestämänä Valioliigan vuoden pelaajaksi (lue uutinen).

27-vuotias van Dijk on pelannut tällä kaudella jokaisessa Liverpoolin valioliigaottelussa. Seura taistelee mestaruudesta ja on yhden pisteen Manchester Cityä takana.

– Ei, se ei ole sellaista, mikä olisi minun mielesssäni. Jalkapallomaailmassa on tällä hetkellä pelaajia, jotka eivät ole tästä maailmasta. He ovat tehneet sitä jo vuosia, van Dijk kommentoi Sky Sportsille.

– Olen tällä hetkellä hyvin tyytyväinen esityksiini ja niiden tasaisuuteen sekä siihen, että olen kunnossa. En halua kuitenkaan katsoa liian pitkälle eteenpäin.

Liverpool kohtaa keskiviikkona Barcelonan Mestarien liigan välierien avausosassa. Lauantaina edessä on Valioliigan vierasottelu Newcastlea vastaan.