Veikkausliiga-avauksen kokoonpanot julki – Huuhkajien hyökkääjä vaihtopenkillä

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Veikkausliigakausi 2019 käynnistyy keskiviikkona kahdella mielenkiintoisella ottelulla. FC Inter vierailee uuden valmentajansa José Riveiron johdolla puolustavan mestarin HJK:n kotiareenalla Töölössä, ja Palloseurat ottavat mittaa toisistaan ottelussa KuPS-RoPS.

Joukkueiden avauskokoonpanot julkistettiin hetki sitten, ja yllätyksiäkin kokoonpanoissa nähdään. HJK:lta penkille jäivät muun muassa Daniel O’Shaughnessy ja Eetu Vertainen, ja Interiltä puolestaan kapteeni Timo Furuholm. Viime kaudella HJK:ssa pelannut Filip Valencic pelannee Interin yksinäisenä kärkenä.

Suurimmat yllätykset nähdään kuitenkin Kuopion ottelun avauksissa. KuPS:n valmentaja Jani Honkavaara jätti vaihtopenkille Rasmus Karjalaisen, joka pelasi vain vähän aikaa sitten Suomen A-maajoukkueessa Italiaa vastaan. Vaihdossa aloittaa myös mahtavan viime kauden pelannut kolumbialaispuolustaja Luis Carlos Murillo. Avauksessa sen sijaan viilettää nuori, HIFK:sta saapunut Tommi Jyry.

RoPS:n loukkaantumishuolet kiusaavat edelleen, sillä kokenut Aleksandr Kokko on ilmeisesti loukkaantumisen vuoksi poissa kokoonpanosta. Vaihtopenkki on muutenkin kovin kapea, sillä penkillä olisi ollut tilaa kolmelle pelaajalle enemmän. Kakkosvahti Mikko Rantala ja Tuomas Kaukua on nostettu edustusjoukkueeseen RoPS:n reservijoukkueesta.

Ottelut alkavat kello 18.30 ja ovat nähtävissä Ruutu-palvelussa.

HJK:n avauskokoonpano: Rudakov; Alho, Toivomäki, Obilor, Rafinha; Dahlström, Kairinen, Singh; Riski, Bueno, Lappalainen

KuPS:n avauskokoonpano: Virtanen; Savolainen, Pirttijoki, Diallo, Soldo; Ayarna; Niskanen, Saxman, Jyry, Pennanen; Rangel
RoPS:n avauskokoonpano: Siskovski; Sissoko, Sihvonen, Taiwo; Hyvärinen, Llamas, Lingman, Ölander; Agnaldo, Ala, Kada

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle Ilves - FC Inter Turku 22.09.2019

1
X
2
Bonus
 
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!