Zlatan Ibrahimovicin räjähtävä alkukausi sai jatkoa erinomaisella esityksellä (Video)

© Kuva: Getty Images
Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!

Zlatan Ibrahimovic on aloittanut MLS-kauden räjähtävästi. 37-vuotias ruotsalaiskonkari iski viime yönä jo kauden neljännen maalinsa, kun miehen seura Los Angeles Galaxy nujersi 2-0-lukemin vieraskentällä Vancouver Whitecapsin.

Ibrahimovic otti maalissaan taidokkaasti keskityksen merkkaamattomana rinnalla haltuunsa ja tulitti lähietäisyydeltä pallon keskelle maalia. Ruotsalainen tarjosi myös syötön ottelun avausmaaliin.

Ibrahimovic pelaa toista kauttaan Galaxyssa siirryttyään seuraan vuosi sitten maaliskuussa Manchester Unitedista. Galaxy on sarjassa viiden pelatun ottelun jälkeen toisena yhden pisteen paikallisvastustaja Los Angeles FC:tä takana.

Katso FC Vitebsk - KuPS suorana ilmaiseksi!