Alfredo Morelosin maalit eivät riittäneet Kolumbian maajoukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Rangersin hyökkääjä Alfredo Morelos ei mahtunut Kolumbian A-maajoukkueen alustavaan ryhmään ensi kesän Copa Américaa varten.

Helsingin Jalkapalloklubin entinen hyökkääjä Morelos, 22, on pelannut tällä kaudella Rangersissa 47 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 29 maalia ja syöttänyt 11. Hän on kunnostautunut myös korttien hankkimisessa. Morelos on kerännyt tällä kaudella 15 varoitusta, ja hänet on poistettu kentältä punaisella kortilla viisi kertaa.

Morelos debytoi Kolumbian A-maajoukkueessa viime syyskuussa ystävyysottelussa Venezuelaa vastaan. Hän on esiintynyt Los Cafeterosin paidassa yhteensä kolme kertaa.

Kolumbian päävalmentaja Carlos Quieroz valitsi alustavaan ryhmäänsä 40 pelaajaa, joista 11 on hyökkääjiä. Lopulliseen joukkueeseen valitaan 23 pelaajaa. Kolumbia pelaa Copa Américassa alkulohko B:ssä Argentiinan, Paraguayn ja Qatarin kanssa. Lohko A:ssa ovat Brasilia, Bolivia, Venezuela ja Peru, ja lohko C:ssä Uruguay, Ecuador, Japani ja Chile.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.