Brighton – Manchester City: uskomattoman jalkapalloviikon päätös

Valioliiga
Brighton – Manchester City
Sunnuntai 12.05 klo 17:00

Sunnuntaina ratkaistaan Valioliiga uskomattoman jalkapalloviikon päätteeksi. Viime viikkoina – no sanotaan kuukausina – Manchester City ja Liverpool ovat piiskanneet toisiaan viikosta toiseen uskomattomiin suorituksiin ja kun viimeinen kierros on ovella, City johtaa yhä itsepäisesti pisteellä. Mestaruus siis varmistuu, jos Pep Guardiolan miehistö voittaa ilman panosta pelaavan Brightonin vieraissa. Samaan aikaan Mestaruuden Liigan sensaatiotaan sulatteleva Liverpool isännöi Wolvesia.

Manchester Cityn suoritukset ovat olleet määrätietoisia, mutta kyllä paineetkin näkyvät. Mestaruuden avaimet olisivat saattaneet sulaa maanantaina ilman Vincent Kompanyn ihmekutia Leicesteriä vastaan. Leicester nimittäin haastoi Cityn todella hienosti. Brighton ei ole Leicesterin tasoinen, mutta se on parhaimmillaan kiusannut isoja kotonaan ja nyt sillä ei ole paineita, kun sarjapaikka varmistui viime viikonloppuna. Luvalla sanoen Brighton ei ole kuitenkaan tämän vuoden puolella erityisemmin vakuuttanut.

Pelin kuva tulee olemaan tarkka, sillä City tulee kaiken todennäköisyyden mukaan olemaan kuskin paikalla, eikä halua riskeerata mitään. Brighton tekee kiusaa sen minkä pystyy. On maailmassa suurempiakin ihmeitä nähty kuin Cityn pistemenetys tässä ottelussa – tämä viikko ja Mestarien Liigan välierät todistivat sen.

Vetosuositus

Vaikka City on megasuosikki, on kertoimien valossa pakko yrittää vähän Brightonin venymistä. Vetosuositus on Alkutilanne 2-0, Brighton kertoimella 2,60. Veto on siis voitollinen, jos Brighton ottaa ottelusta pisteitä tai häviää korkeintaan maalilla.

Valitse riskitön veto 100€ asti tai 200% talletusbonus!

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun Tanska – Saksa ja kohteeseen veto Tuplamahdollisuus – varsinainen peliaika 1X. Jos Tanska voittaa ottelun tai pelaa tasan, saat 168 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Saksa voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.  Pienemmällä vaikkapa 20€ talletuksella saat heti puolestaan 60€ pelirahaa.