Stuttgart ja Union Berlin iskivät torstai-iltana yhteen, panoksena paikka ensi kauden Bundesliigassa. Ottelu on kaksiosainen, joten lopullisia nauloja ei vielä lyöty. Vierailevat pääkaupunkilaiset tekivät kuitenkin isäntien tavoin kaksi osumaa, ja lähtevät toiseen peliin kaikki omissa käsissään.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
It's all square at the final whistle but, with the second leg in Berlin and two away goals, Union will feel the pendulum is currently swinging in their favour ⚖️

#Relegation2019 #VfBFCU

Stuttgart vaikutti olevan niskan päällä pitkin ottelua; joukkue otti johtoaseman kahdesti. Ensimmäisen jakson lopulla johto tosin kesti vain hyvin pienen tovin; 1-0 -ja 1-1 -osumat syntyivät 42. ja 43. minuuteilla.

Toista jaksoa oltiin pelattu vain kuusi minuuttia, kun kotiyleisön mieliala nousi jälleen, tauolla kentälle tulleen konkari Mario Gomezin osumalla. Marvin Friedrich iski kuitenkin todella arvokkaan toisen vierasmaalin Unionille 68. minuutilla.

They staked their claim, now they just have to finish the job 👀

@fcunion_en #Relegation2019

2-2 -lukemat eivät ole turhan suuret – maalintekoon myös pyrittiin molemmin puolin tosissaan. Yritykset jakautuivat 12-16.

Toinen osaottelu pelataan Berliinin Stadion An der Alten Förstereilla, tulevana maanantaina.