Chelsea-manageri paljasti erityisen ”taikauskonsa” – ei pystynyt katsomaan dramaattista rangaistuspotkukilpailua

© Kuva: Getty Images

Chelsea selvitti torstai-iltana tiensä Eurooppa-liigan finaaliin, kun lontoolaisjoukkue kaatoi Eintracht Frankfurtin rangaistuspotkukilpailussa Stamford Bridgellä.

Maalivahti Kepa Arrizabalaga torjui kaksi laukausta, kun Eden Hazard puolestaan upotti ratkaisevan pilkun lähettäen Chelsean kohti Bakua.

Chelsea-manageri Maurizio Sarri ei kuitenkaan ollut mukana joukkueen yhteisessä motivaatiopuheessa ennen rangaistuspotkukilpailua. Italialaisluotsi paljasti omaavansa erityisen ”taikauskon”, minkä takia hän ei astunut kentälle ja liittynyt pelaajiensa muodostamaan rinkiin.

– En mennyt mukaan koska en halua astua kentälle. Se on taikauskoni. Minun ei tarvinnut puhua heille [ennen rangaistuspotkukilpailua]. Puhuin apuvalmentajani Gianfranco Zolan kanssa, joten hän tiesi mitä kertoa heille, Sarri paljasti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Sarri ei myöskään uskaltanut katsoa viimeisen kierroksen pilkkuja.

– En halunnut kärsiä. Rangaistuspotkukilpailuun ei voi valmistautua, koska voit potkaista palloa erinomaisesti harjoituksissa, mutta kentällä, paineiden alla, tilanne on täysin eri.

– Tarvitset erinomaista persoonaa. Vahvaa asennetta. Jos totta puhutaan, en edes katsonut kahta viimeistä rangaistuspotkua. En tiedä, tekikö Kepa hienon torjunnan vai ei, Sarri naurahti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.