Chelsea-manageri paljasti erityisen ”taikauskonsa” – ei pystynyt katsomaan dramaattista rangaistuspotkukilpailua

© Kuva: Getty Images

Chelsea selvitti torstai-iltana tiensä Eurooppa-liigan finaaliin, kun lontoolaisjoukkue kaatoi Eintracht Frankfurtin rangaistuspotkukilpailussa Stamford Bridgellä.

Maalivahti Kepa Arrizabalaga torjui kaksi laukausta, kun Eden Hazard puolestaan upotti ratkaisevan pilkun lähettäen Chelsean kohti Bakua.

Chelsea-manageri Maurizio Sarri ei kuitenkaan ollut mukana joukkueen yhteisessä motivaatiopuheessa ennen rangaistuspotkukilpailua. Italialaisluotsi paljasti omaavansa erityisen ”taikauskon”, minkä takia hän ei astunut kentälle ja liittynyt pelaajiensa muodostamaan rinkiin.

– En mennyt mukaan koska en halua astua kentälle. Se on taikauskoni. Minun ei tarvinnut puhua heille [ennen rangaistuspotkukilpailua]. Puhuin apuvalmentajani Gianfranco Zolan kanssa, joten hän tiesi mitä kertoa heille, Sarri paljasti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Sarri ei myöskään uskaltanut katsoa viimeisen kierroksen pilkkuja.

– En halunnut kärsiä. Rangaistuspotkukilpailuun ei voi valmistautua, koska voit potkaista palloa erinomaisesti harjoituksissa, mutta kentällä, paineiden alla, tilanne on täysin eri.

– Tarvitset erinomaista persoonaa. Vahvaa asennetta. Jos totta puhutaan, en edes katsonut kahta viimeistä rangaistuspotkua. En tiedä, tekikö Kepa hienon torjunnan vai ei, Sarri naurahti.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…