Ex-pelaaja tuomitsee Manchester Unitedin floppihankinnan ahneena palkkasoturina – ennuste myös Paul Pogban tulevaisuudesta

© Kuva: Getty Images

Entinen Manchester United -pelaaja Patrice Evra odottaa vanhassa seurassaan kesällä suuria muutoksia. Päätöskierroksen kotitappio Valioliigasta putoavalle Cardiffille päätti sunnuntaina Unitedin kauden seuran mittapuulla surkeaan kuudenteen sijaan.

Mestarien liigaa ei ole ensi kaudella tiedossa.

Evra odottaa Unitedissa riittävän kesällä lähtijöitä. Ranskalainen ei uskoo myöskään maanmiehensä Paul Pogban jäävän seuraan. Keskikenttäpelaaja joutui Cardiff-ottelun päätyttyä kannattajien ahdistelemaksi.

– Uskon Pogban lähtevän, koska jos pelaat jossakin, sinun on rakastettava seuraa. Sinun täytyy olla sitoutunut, Evra sanoi maanantaina Sky Sportsille.

– En suojele mitenkään Paulia, mutta kun tapahtuu sellaisia välikohtauksia kuin eilen kannattajan kanssa, ne tappavat Paulin.

Alexis Sánchez on toinen pelaaja, jonka Evra uskoo lähtevän seurasta. Chileläinen ei ole onnistunut Arsenalista siirryttyään lainkaan Unitedissa.

Puolitoista vuotta sitten saapunt Sánchez teki päättyneellä kaudella 20 otteluun vain yhden maalin.

Sánchez oli ennen United-siirtoaan lähellä siirtyä Manchester Cityyn. Evra uskoo hyökkääjätähden valinneen Unitedin vain rahan vuoksi.

– Minulla ei ole mitään Sánchezia vastaan, mutta kun näin siirron, ajattelin Manchester Unitedin historian valuneen alas. Jotkut pelaajat tulevat vain rahan vuoksi. En pelkää sanoa sitä.

– Hänellä oli tarjous Manchester Cityltä. He tarjosivat vähemmän rahaa, mutta hän olisi päässyt pelaamaan parempaa jalkapalloa kuin Unitedissa. Olen pahoillani, Cityn jalkapallo on parempaa ja Pep Guardiola olisi voinut kehittää häntä.

– Haluaisin tietää oikean syyn Unitedin valintaan. Äläkä väitä, että hän rakasti Manchester Unitedia lapsesta saakka. Kyse oli joko rahasta tai hän halusi ottaa seiskapaidan ja tulla tähdeksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.