Ex-valmentaja ennakoi Teemu Pukille mahtikautta myös Valioliigassa: ”Hänen taidoistaan tulee vieläkin tärkeämpiä”

© Kuva: Getty Images
Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Bröndbyn entinen valmentaja Thomas Frank uskoo Teemu Pukin jatkavan maalien tehtailua Valioliigassa. Norwichin tulikuuma suomalaishyökkääjä voitti ensimmäisellä kaudellaan 29 osumallaan Englannin mestaruussarjan maalipörssin.

29-vuotias Pukki nosti Norwichin mestarina Valioliigaan.

Frank valmensi Pukkia kahden kauden ajan Tanskan pääsarjassa Bröndbyssä. Nykyisin Brentfordin managerina työskentelevä mies pääsi seuraamaan entisen suojattinsa huippuotteita läheltä.

– Uskon häneen Valioliigassa. En usko hänen tekevän 29 maalia, mutta uskon hänen tekevän maaleja, Frank pohdiskeli tanskalaismedia Bold:lle.

– Hän on todella hyvä ajoittamaan juoksunsa ja hänellä on nopeutta. Se on tärkeää Valioliigassa. Norwich ei tulee hallitsemaan pelejä Valioliigassa, joten hänen taidoistaan tulee vieläkin tärkeämpiä.

– Hän sopii täydellisesti Norwichiin. En uskonut hänen tekevän 29 maalia, mutta se on uskomattoman hienoa. Hänellä on ollut loistava kausi ja kunnioitan häntä.

Lähde: Norwich Evening News

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliKonkarihyökkääjä laittoi MLS:n maaliennätyksen uusiin lukuihin neljän maalin ilotulituksella – yhdysvaltalaislegenda jäi taakse
Seuraava artikkeliHelmareiden Iina Salmelle jatkosopimus suurseura Ajaxin kanssa