FC Honka otti illan ainoassa veikkausliigakamppailussa 2-0 -voiton FC Lahdesta. Espoolaiset nousivat täyspotin voimin tasapisteisiin sarjaa johtavan FC Interin kanssa, pysyen kuitenkin maalieronsa puolesta kakkospaikalla.

Veikkausliigan kiemuraisen sarjajärjestelmän johdosta Hongalla on kuitenkin kärki niin sanotusti hyppysissään; sillä on vielä tämänkin illan jälkeen yksi ottelu FC Interiä vähemmän pelattuna.

Tapiolan ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma syntyi jo pelin seitsemännellä minuutilla, kun Luis Silva avasi tilinsä sarjassa. Syötön maaliin tarjoili tuttu tehomies Borjas Martin, joka tällä kertaa poikkeuksellisesti ei itse tehnyt ottelussa maalia.

Loppuluvut kirjattiin 65. minuutilla, kun Robert Ivanov järjesti pallon ohi Patrick Rakovskyn.

FC Lahti jatkaa taistelua paikasta ylemmässä loppusarjassa, sen sijoitus on nyt kahdeksas, pisteitä koossa 11.