FC Inter – Ilves: kärkiottelu Kupittaalla

Veikkausliiga
FC Inter – Ilves
Perjantai 31.05 klo 18:30

Veikkausliigan kärkiottelu pelataan perjantaina Turun Kupittaalla, kun FC Inter isännöi Tampereen Ilvestä. Veikkausliigasta on kehittymässä tällä kaudella todella huikea jännitysnäytelmä – niin tasainen sarjan kärki on tällä hetkellä. Toki joukkueiden pelatuissa ottelumäärissä on pieniä eroja. Inter porskuttaa tällä hetkellä tappiottomassa putkessa, kun Ilves taas kärsi kauden ensimmäisen tappion KuPSia vastaan.

Inter joutui yllättävän tiukoille vierasottelussa HIFKiä vastaan. Filip Valencic oli jälleen maalinteossa, mutta muutoin Interin hyökkäyskolmikko ei ole viime otteluissa ollut vaarallisimmillaan. Joka tapauksessa ei Jose Riveiron joukkion suorittamisessa ole suurtakaan valittamista. Tappionsa jälkeen Ilves joutuu melkeinpä kovimpaan mahdolliseen testiin.

Ilveksen puolustus on ollut tämän kauden suurimpia sensaatioita. Vain kaksi maalia omiin yhdeksässä ottelussa on julma suoritus. Tosin tehtyjen maalien puolella Ilves saisi petrata suoritustaan. Aikaisemminkin on tullut arvosteltua Ilveksen hyökkäyksen luovuutta ja variaatioita. Viimeisissä kahdessa ottelussa joukkue ei ole pystynyt maalintekoon, eikä se ole helppoa puolustuksensa kuntoon saanutta Interiäkään vastaan.

Vetosuositus

Ilveksellä on pieni suvantovaihe päällä. Ehkä Wissin taktiikkaa on jo opiskeltu vastustajien riveissä ja nyt pitäisi keksiä jotain uutta. Turussa on Interiä pidettävä suosikkina tähän otteluun. Valencic ja kumppanit laittavat Ilveksen tiukan puolustuksen lujille. Vetosuositus on FC Inter voittaa ottelun kertoimella 2,30.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Inter – Ilves  ja kohteeseen veto ”FC Inter voittaa ottelun”. Jos FC Inter voittaa ottelun, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Ilves voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.