Eintracht Frankfurt kärsi torstaina niukan tappion Chelsealle Eurooppa-liigan välierissä. (Lue lisää)

Rangaistuspotkuille asti venynyt ottelupari päättyi lontoolaisten voittoon, eikä Adi Hütter onnistunut johdattamaan joukkuettansa finaaliin.

Itävaltalaisvalmentaja oli luonnollisesti pettynyt, mutta erittäin ylpeä joukkueensa suorituksesta.

– Haluaisin onnitella Chelseaa. Olemme tietysti erittäin pettyneitä ettei meidän unelmamme käynyt toteen, Hütter kertoi lehdistölle ottelun jälkeen.

– Halusimme edetä finaaliin. Rangaistuspotkukilpailu kuitenkin osoitti ettemme pystyneet siihen, mutta olen erittäin ylpeä joukkueestani ja melkein päihitimme Chelsean. Se tekee kipeeä, mutta meidän on oltava ylpeitä.

Eurooppa-liiga-pettymyksestä huolimatta Frankfurtilla on vielä paljon pelattavaa Bundesliigan puolella. Joukkue on sarjataulukon neljännellä sijalla ja matkalla kohti ensi kauden Mestarien liigaa.

Joukkue kuitenkin johtaa Bayer Leverkusenia vain maalieron turvin, eikä heillä ole varaa pistemenetyksille viimeisessä kahdessa sarjaottelussa.

– Pettymys on valtava, leuat ovat rinnassa. Se olisi ollut unelma päästä finaaliin, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Meillä on mahdollisuus selviytyä Mestarien liigaan myös Bundesliigan kautta.

– Meidän on noustava jaloillemme ja kohdata Mainz [sunnuntaina]. Meidän on silloin voitettava, mutta toivuttava myös koska pelaajat ovat juuri pelanneet 120 minuuttia.