HJK:n kannattajien ylläpitämä Klubipääty lähetti Twitterissä terveiset potkut saaneelle Mika Lehkosuolle

© Kuva: Juho Hirvonen
Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!

HJK antoi keskiviikkona potkut pitkäaikaiselle päävalmentajalleen Mika Lehkosuolle ja tilalle tuotiin RoPS:sta Toni Koskela. HJK:n kannattajien ja Lehkosuon välinen suhde on ollut kivinen, mutta lähdön hetkellä kannattajien ylläpitämä Klubipääty kiitti Lehkosuota Twitterissä.

HJK:n kannattajat ovat avoimesti vaatineet potkuja Lehkosuolle jo pitkään. ”Bana ulos”-huudot kaikuivat tällä kaudella katsomossa kovempaa kuin ehkä koskaan aiemmin, mutta kritiikkiä on satanut oikeastaan koko Lehkosuon HJK-pestin ajan.

Lehkosuon HJK sai kovasti kritiikkiä pelitavastaan. Kannattajat ovat toivoneet viihdyttävämpää ja hyökkäävämpää jalkapalloa, näinpä Lehkosuon ja kannattajien välit ovat olleet kireät. Lehkosuo lähetti terveiset potkujen jälkeen kannattajille ja nyt oli kannattajien vuoro.

– Kiitos Bana kaikesta mitä olet HJK eteen tehnyt. Aikaisemmat uroteot pelaajana ja valmentajana eivät unohdu, vaikka tie kannattajakatsomon kanssa on välillä ollut kivinen. Klubipääty toivottaa onnea ja menestystä jatkoon! Olet todellinen sinivalkoraitainen seuralegenda! Klubipääty kirjoitti Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!
Edellinen artikkeli10 maalia Kreikassa tykittänyt suomalaishyökkääjä palaa lainapestiltään takaisin
Seuraava artikkeliMan Unitediin liitetty laituri kohtasi suuren surun – maajoukkuekomennus sai jäädä