HS: Näin alkukauden ykköstähti houkuteltiin takaisin Veikkausliigaan – ”Se tapaaminen riitti”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Interin päävalmentaja José Riveiro paljastaa, kuinka espanjalaisvalmentaja sai houkuteltua Filip Valencicin takaisin Veikkausliigaan. Slovenialaishyökkääjä on ollut turkulaisseuran ja koko sarjan alkukauden suurin tähti.

Valencic teki lauantaina HIFK:n verkkoon kauden seitsemännen maainsa ensimmäiseen 10 otteluun. Veikkausliigan kauden 2017 vuoden pelaaja jätti ovet paukkuen vuosi sitten HJK:n riitannuttuaan seuran kanssa (lue lisää).

Suunta vei Norjaan Stabaekiin.

Riveiro työskenteli Valencicin kanssa jo HJK:n apuvalmentajana. Tähden tuominen takaisin lainasopimuksella onnistui lopulta vaivattomasti.

– ”Meillä oli aika läheinen suhde täällä [HJK:ssa]. Valencic sopi pelaajaprofiiliin, jota etsimme. Totuus on, että meillä oli tapaaminen marraskuussa, ja se tapaaminen riitti meille, että olimme samalla aaltopituudella. Yhden kahvin jälkeen olimme valmiita tekemään taas yhdessä töitä, Riveiro kommentoi Helsingin Sanomille.

Valencic pelaa Interissä koko kauden lainasopimuksella Stabaekista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.