Huhuille stop – Real Madrid tiedotti Toni Kroosin jatkosta

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on tiedottanut solmineensa keskikenttäpelaaja Toni Kroosin kanssa vuoteen 2023 ulottuvan jatkosopimuksen. Saksalaispelaaja puhuu medialle maanantaina Suomen aikaa kello 14 alkavassa lehdistötilaisuudessa.

Kroos siirtyi Real Madridiin kesällä 2014, ja on pelannut seurassa viiden vuoden aikana 233 ottelua. Maaleja on syntynyt 13, ja mestaruuksia on vain yksi vähemmän. Kroosin meriittilistalle on kirjattu kolme Mestarien liigan voittoa, neljä seurajoukkueiden maailmanmestaruutta, kolme UEFA:n Supercupin voittoa, yksi liigamestaruus ja yksi Espanjan Supercup.

Kroos on toiseksi eniten otteluita Real Madridin paidassa pelannut saksalaispelaaja. Vain vuosina 1977-1985 seurassa pelanneella Uli Stielikellä otteluita on enemmän, 308.

29-vuotias Kroos oli yksi pelaajista, joita pidettiin mahdollisena Realista lähtijänä tulevana kesänä. Huhuissa oli mainittu lähinnä Paris Saint-Germain, mutta kovin vakaalla pohjalla tiedot eivät olleet. Nyt saksalainen kuitenkin sitoutui Zinedine Zidanen joukkueeseen uudelleen.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille