Huippujoukkueiden himoitsema Ajax-kapteeni puntaroi yhä vaihtoehtojaan: ”En halua nimetä seuroja”

© Kuva: Getty Images
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Ajaxin kapteeni ja toppari Matthijs de Ligt ei ole vielä tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan.

De Ligt, 19, pelasi loistavan kauden Ajaxin alakerrassa ja voitti amsterdamilaisseurassa Hollannin pääsarjan ja cup-mestaruuden sekä ylsi Mestarien liigan välieriin.

Hollannin maajoukkuetopparilla riittää huhujen mukaan ottajia. Kiinnostuneiksi seuroiksi on mainittu lähes kaikki Euroopan huippujoukkueet.

Häneltä kysyttiin sunnuntaina lehdistötilaisuudessa, missä hän näkee itsensä ensi kaudella. Suoraa vastausta De Ligtillä ei ollut antaa.

– Tietysti Valioliiga on iso sarja, kuten Espanjakin (La Liga), mutta on myös muita sarjoja, ei vain nuo kaksi, kommentoi De Ligt.

Hän sanoi, että keskittyy ennen seuranvaihtoa Hollannin maajoukkueeseen, joka kisaa kesäkuun alussa Nations Leaguen lopputurnauksen voitosta. Hollanti kohtaa välieräpelissä Englannin ja mahdollisessa loppuottelussa joko Portugalin tai Sveitsin.

– En vieläkään tiedä mitään siitä, mitä tulevaisuuteni pitää sisällään, joten saa nähdä. Ensin meidän on pelattava kaksi peliä. Katson niiden jälkeen, mitä seuraavaksi tapahtuu.

– Tietysti jotkut seurat ovat osoittaneet kiinnostusta, mutta en halua nimetä niitä. Sanon vain, että olen nyt keskittynyt maajoukkueeseen.

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliSerie A huipentui sunnuntaina – Atalantan sensaatio on totta, viimeinen putoaja selvisi vasta 99 minuutin jälkeen
Seuraava artikkeliBayern Münchenin presidentiltä suorat sanat – kehottaa tähtitopparia lähtemään: ”Hän tarvitsee uuden haasteen”