Huuhkajat-toppari tähyää takaisin Seria A:han: ”Toivottavasti hyvät otteet on pantu merkille”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien minileirille jo tällä viikolla liittynyt keskuspuolustaja Sauli Väisänen tähyää ensi kaudeksi takaisin Serie A:han. Väisänen sai runsaasti peliminuutteja tällä kaudella lainapestillä FC Crotonessa, Serie B:n puolella.

Väisänen jäi alkukaudella uudessa seurassaan vielä vaihtomiehen rooliin, mutta pian kurssi kääntyi. Väisänen otti asian itse puheeksi Crotonessa valmennusjohdon kanssa, kun peliaikaa ei meinannut tulla, lue lisää aiheesta tästä. Kurssin käännyttyä peliaikaa tuli paljon, joten lainapesti oli varsin menestyksekäs.

– Aikalailla sellainen kausi alla, mitä lähdettiin hakemaan lainakomennuksella. Ensimmäiseen kuuteen peliin en pelannut ollenkaan, mutta sen jälkeen oikeastaan jokainen mahdollinen minuutti tuli pelattua. Muutama pieni vamma mahtui mukaan, Väisänen vastasi SuomiFutis-sivustolle perjantaisessa lehdistötilaisuudessa.

Pelejä kertyi Serie B:ssä lopulta 26. Crotone oli sarjassa lopulta 12., eikä selviytynyt nousukarsintoihin. Väisänen piti omaa kautta kuitenkin onnistuneena.

– Kausi oli nousujohteinen niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin. Olen todella tyytyväinen henkilökohtaisesti, miten minulla meni, vaikka joukkueella menikin vähän alakanttiin. Toivottavasti hyvät otteet ovat pantu merkille SPAL:ssa , Väisänen sanoi.

Väisänen kertoi, että hänen on tarkoitus palata SPAL:n riveihin kesällä, kun lainapesti päättyy kesäkuun viimeinen päivä. SPAL piti sarjapaikkansa Serie A:ssa sijoittuen 13:nneksi. Ensi kaudella toiveissa on pelata SPAL:n kanssa Serie A:ta.

– SPAL:sta on tullut hyvää palautetta ja tarkoitus on palata sinne kauden jälkeen ”preseasonille”. Katsotaan sitten, mitä tapahtuu, Väisänen totesi.

Väisänen on mukana Huuhkajien joukkueessa, joka kohtaa EM-karsintaotteluissa Bosnia ja Hertsegovinan (8.6.) sekä Liechtensteinin (11.6.). Huuhkajien joukkueeseen valittiin myös Saulin pikkuveli Leo Väisänen.

Juho Hirvonen, Helsinki
Twitter: @jkhirvonen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.