Ilves – IFK Mariehamn: ihana kesäilta Tammelassa

Veikkausliiga
Ilves – IFK Mariehamn
Maanantai 20.05 klo 18:30

Veikkausliiga jatkaa maanantaina täydellä höyryllä, kun Leijonilla on välipäivä. Onneksi nykyään Suomessakin osataan katsoa, mitä muuta potentiaalisina pelipäivänä tapahtuu. Henkilökohtaisesti tuntuu mystiseltä, että urheilutapahtumien aikataulutuksessa ollaan oltu pitkään vailla koordinaatiota. Nyt homma on hoidettu hyvin ja tällä tavalla kaikki hyötyvät: seurat, kannattajat, yhteistyökumppanit – kaikki.

Sekä Ilves että MIFK pelasivat viime viikolla Suomen Cupia ja tulevat kohtaamaan ensi kuussa Cupin finaalissa Maarianhaminassa. Ilves oli pitkään KPV:n kanssa helteessä ja pelin kuva oli KPV-voittoinen, mutta niin vaan Ilves näytti taistelutahtonsa ja käänsi ottelun lisäajalla edukseen. Lauri Ala-Myllymäen voittomaali vaparista oli Eurogoals -osastoa. Todella upea kuti.

MIFK raapi finaalipaikan VPS:ltä ja oli kiistatta parempi. VPS ei tätä nykyä ole kyllä kaikkein kovin mittari. Isossa kuvassa MIFK ei ole pystynyt aivan pitämään yllä alkukauden lentoaan. Lisäksi puolustukselle hyvin tärkeä Rick Ketting on tässä ottelussa pelikiellossa. Ilveksellä on sairaustupa tyhjenemään päin ja tiheä ottelutahti suosii Ilvestä, jolla on tällä hetkellä paremmat rotaatiomahdollisuudet kuin MIFK:illä.

Vetosuositus

Kun vielä Tammelan kenttä on tällä hetkellä hienossa kunnossa, moni asia puhuu Ilveksen puolesta. Vetosuosituksena on siis Ilves voittaa ottelun kertoimella 1,91. Kaunis kesäilta ja Tammelan Stadion on ihana yhdistelmä. Toivottavasti lehterit notkuvat maanantaina.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Ilves – IFK Mariehamn  ja kohteeseen veto ”Ilves voittaa ottelun”. Jos Ilves voittaa ottelun, saat 191 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai MIFK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.