Jérôme Boatengille etsitään uutta seuraa – ”Ensi kaudella hän olisi vieläkin turhautuneempi”

© Kuva: Getty Images

30-vuotias Jérôme Boateng on saavuttanut urallaan paljon. Seitsemän bundesliigamestaruuden lisäksi hän on maailmanmestari, EM-kisojen tähdistöjoukkueen pelaaja ja myös kaksinkertainen Bundesliigan kauden tähdistökentällisen pelaaja.

Nyt takana on kuitenkin yksi vaikeimmista kausista pitkään aikaan. Vaikka Boateng välttyi kauden aikana pahemmilta loukkaantumisilta, sai hän seurata Bayern Münchenin kauden ratkaisuotteluita sivusta. Viimeisestä seitsemästä bundesliigaottelusta Boateng pelasi vain kahdessa. Myös Mestarien liigan viimeisen pelin Liverpoolia vastaan sekä voitokkaan Saksan Cupin finaalin Boateng katseli kokonaisuudessaan vaihtopenkiltä.

Bayernin puheenjohtaja Uli Hoeneß suosittelikin ykskantaan Boatengille maisemanvaihtoa. Bayern on hankkinut ensi kauden puolustukseensa jo Benjamin Pavardin ja Lucas Hérnandezin, ja Boatengin rooli tuskin olisi ainakaan kasvamassa.

Maanantaina Hoeneß jakoi yhä selvempiä signaaleja Sport1:lle Bayernin Kaiserslauternia pelaaman ystävyysottelun yhteydessä.

– Jos Boateng jää Bayerniin, on hän ensi kaudella vieläkin turhautuneempi kuin nyt, Hoeneß täräytti.

– Hän ei kuitenkaan ole pelaaja, joka kuuluu vaihtopenkille. Hän ei ole pelaaja, joka kestää sellaista. Olemme nähneet sen viime viikkojen aikana. Siksi hänen on parasta lähteä.

Boatengin seuraavasta joukkueesta on liikkunut toistaiseksi vain vähän huhuja. Aiemmin tapetilla on ollut Internazionale, ja brittitabloidit nostivat esiin maanantaina Manchester Unitedin ja Arsenalin. Mitään konkreettista ei kuitenkaan ole vielä kuulunut.

– Boatengin agentti kuulostelee seuroja, sen me tiedämme. Olemme myös hyväksyneet sen, Hoeneß jatkoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.