Joachim Löw kärsi ”urheilutapaturman” – Saksa turvautuu varamieheen kesäkuun karsintapeleissä

© Kuva: Getty Images
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Joachim Löw on toiminut Saksan A-maajoukkueen päävalmentajana jo vuodesta 2006, mutta esimakua jossain tulevaisuudessa häämöttävästä löwittömästä Saksasta saadaan kesäkuussa, kun Löw on pakon sanelemana sivussa. EM-karsintaotteluissa Valko-Venäjää ja Viroa vastaan Saksan luotsina toimii Löwin apulaisvalmentaja Marcus Sorg, assistenttinaan maalivahtivalmentaja Andreas Köpke.

Syy Löwin poissaoloon on ”urheilutapaturmassa”. Tapaturmassa Löw sai ”valtimon puristuman”, ja joutui sen vuoksi sairaalaan. Hoito on toiminut hyvin, mutta lääkäri on suositellut Löwille lepoa.

– Voin jo aika hyvin, mutta minun pitää vain ottaa rauhallisesti vielä neljän viikon ajan. Olen jatkuvassa keskusteluyhteydessä valmentajatiimini kanssa, ja soittelemme jatkuvasti myös maaotteluiden tiimoilta. Marcus Sorgilla, Andy Köpkellä, Oliver Bierhoffilla ja minulla on paljon kokemusta yhteistyöstä, ja yhdessä selviämme hyvin tästä lyhyestä tauosta, Löw kommentoi Saksan jalkapalloliiton kotisivuilla.

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliTottenham – Liverpool: odotettu finaali
Seuraava artikkeliSeuraa livenä: Markku Kanerva paljastaa Huuhkajien joukkueen seuraaviin karsintaotteluihin