Juventus-valmentaja vertaa Cristiano Ronaldoa Zlataniin: ”Meidän pitäisi jokaisen ottaa oppia Ronaldosta”

© Kuva: Getty Images

Massimiliano Allegri näkee Cristiano Ronaldossa samankaltaisuuksia Zlatan Ibrahimovicin kanssa. Juventus-valmentaja hehkuttaa kummassakin hyökkääjätähdessä sammumatonta himoa menestyä ja voittaa.

34-vuotias Ronaldo on jatkanut menestymistä Juventuksessa siirryttyään Torinoon viime kesänä yhdeksän Real Madrid -vuoden jälkeen. Portugalilainen on lisännyt jo Serie A -mestaruuden ja Italian Supercupin palkintokaappiinsa.

Ronaldo on myös takonut 21 maalia Serie A:ssa ja 28 kaikissa kilpailuissa. Allegri vertaakin supertähteä entiseen valmennettavaansa Ibrahimoviciin. Ruotsalaishyökkääjä työskenteli AC Milanissa valmentajan alaisuudessa.

– Hänen asenteensa vahvempi kuin kenelläkään toisella. Hän löytää joka päivä henkilökohtaisia tavoitteita, joihin iskeä. Hän voi löytää niitä itsenäisesti, Allegri kehui Ronaldoa lehdistölle.

– Meidän pitäisi jokaisen ottaa oppia Ronaldosta. Minäkin olen oppinut. Jokainen ei pääse työskentelmään maailman parhaan pelaajan kanssa.

– Esimerkiksi meillä oli lauantaiaamuna meillä oli harjoituksissa verryttelyottelu joukkueen edustuksen ja reservien välillä. Hänellä oli hauskaa, mutta hänen hauskanpitonsa on ottelun voittaminen. Selitin sen hänelle ja kirjoitin samaa Ibrasta kirjaani.

– Minulla oli Ibra Milanissa. Hän suuttui jokaisesta harhasyötöstä ja sanoin, etteivät kaikki ole yhtä lahjakkaita kuin hän. Kehoitin häntä olemaan esimerkki muille.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.