Katso: Salama-alku! Jari Litmanen on jälleen paikalla, kun hänen vanha seuransa hakee finaalipaikkaa – nähdäänkö Litti-finaali? ”Litmanen, oho!”

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Eredivisiestä!

Mestarien liigan välierä Ajax-Tottenham on juuri käynnistynyt ja paikalla on myös Ajax-legenda Jari Litmanen. Ajax siirtyi myös ottelussa heti alussa johtoon.

Ajax isännöi Tottenhamia kotikentällään välierien toisessa osaottelussa. Tottenham hävisi kotikentällään avausosan 0-1-lukemin. Näin ollen Ajaxilla on hyvät saumat tehdä tämän kauden Mestarien liigan jättiyllätys venymällä finaaliin, jonne tien raivasi tiistaina Liverpool täysin käsittämättömällä 4-0-voitolla.

Litmanen oli paikalla myös toisen välieräparin ensimmäisessä osaottelussa Barcelonassa, kun hänen vanhat seuransa kohtasivat. Barcelona voitti tuolloin Liverpoolin maalein 3-0.

Nyt Litmanen on Amsterdamissa katsomassa vanhan seuransa Mestarien liigan välierää. Ajax oli kutsunut paikalle useita Ajax-legendoja Litin lisäksi. Stadionin vip-aitiossa peliä katsoo muun muassa Patrick Kluivert sekä maalivahtilegenda Edwin van der Sar.

Jos et näe alla olevaa Ajaxin twiittiä, voit katsoa sen tästä

Litmanen, jos joku tietää, miten Mestarien liigassa menestytään. Litti oli voittamassa Ajaxin kanssa Mestarien liigan mestaruutta vuonna 1995. Litmasella on myös viisi maalia kasassa Mestarien liigan välierissä, mikä on neljänneksi eniten turnauksen historiassa.

Mikäli Ajax etenee finaaliin, on luvassa todellinen Litti-finaali, sillä Suomen kaikkien aikojen paras jalkapalloilija on pelannut molemmissa joukkueissa urallaan. Välierissä pelanneista joukkueista vain Tottenham on jäänyt ilman Litmasen kultaista kosketusta.

Ottelussa nähtiin todellinen salama-alku, kun Matthijs de Ligt vei kulmapotkusta Ajaxin 1-0-johtoon jo viidennellä minuutilla.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Eredivisiestä!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Barcelonan voitolla!