© Kuva:

KuPS – Ilves: Kuopiossa tasaista

Veikkausliiga
KuPS – Ilves
Perjantai 24.05 klo 18:30

Perjantain ainoa Veikkausliigan ottelu on Väinölänniemellä pelattava KuPS – Ilves. Vastakkain ovat raa’asti arvioiden sarjan huonoin ja paras puolustus: onhan Jani Honkavaaran KuPS päästänyt tällä kaudella jo 14 maalia, joka on eniten koko sarjassa. Ilvestä vastaan sen sijaan on tehty ainoastaan yksi maali, jonka Honka teki Tammelassa.

KuPSin puolesta on todettava, että se on ollut myös hyökkäyspäässä vaarallinen. Poissaolot ovat kuitenkin sotkeneet joukkueen pakkaa ja Turussa joukkue hävisi Interille ansaitusti. Nähtävästi kokoonpanotilanne on hieman helpottamassa tähän otteluun, mutta seura on pitänyt kokoonpanouutisissa harmittavan matalaa profiilia.

Myös Ilveksen kokoonpanotilanne on parantunut pitkin kevättä ja tämänhetkinen tilanne on Jarkko Wissille vähintäänkin tyydyttävä. Joukkueen puolustupelistä on puhuttu paljon ja se on edelleen kiitettävällä tasolla. Jos jotain valitettavaa Ilveksen pelistä pitäisi keksiä, niin hyökkäykseen kaivattaisiin lisää juonikkuutta ja variaatioita. KuPSia vastaan tilanteita pitäisi saada, sillä ei ole odotettavaa, että kotijoukkue lähtisi varmistelevalla taktiikalla otteluun.

Vetosuositus

Odotettavissa on hyvin tasainen kamppailu ja markkinoiden pitäessä KuPSia suosikkina vetosuositus menee Ilveksen suuntaan. Varovainen järkipelaaja voi katsella esim. nollatasoituksellista vetoa, mutta me menemme suoralla voitolla iltaan. Vetosuosituksena on Ilves voittaa ottelun kertoimella 3,00.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun KuPS – Ilves  ja kohteeseen veto ”Ilves voittaa ottelun”. Jos Ilves voittaa ottelun, saat 300 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai KuPS voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.