Lähde: Chelsea on valmis luopumaan Maurizio Sarrista – Juventus apajilla

© Kuva: Getty Images
La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Chelsea on valmis vapauttamaan managerinsa Maurizio Sarrin sopimuksestaan, jotta hän voi siirtyä Juventukseen, kertoo Sportitalian toimittaja Alfredo Pedulla.

Pedulla oli viime kesänä ensimmäinen, joka kertoi Sarrin, 60, siirtyvän Napolista Chelseaan.

Italialaisluotsin debyyttikausi Englannissa on ollut kaksijakoinen. Sarri voitti torstaina ensimmäisen pokaalinsa valmentajana, kun hän johdatti Chelsean Eurooppa-liigan mestaruuteen. Hän myös vei Chelsean Valioliigassa kolmanneksi ja Englannin liigacupissa loppuotteluun, jonka Manchester City voitti lopulta rangaistuspotkukilpailun päätteeksi. Chelsean kannattajat ovat kuitenkin kritisoineet Sarria läpi kauden.

Tuttosport kertoo, että agentti Fali Ramadani, Sarrin edustaja Alessandro Pellegrini ja Chelsean seurajohtaja Marina Granovskaia ovat päässeet sopuun Sarrin sopimuksen raukeamisesta.

Sarri liittyi Chelseaan kolmen vuoden sopimuksella. Tuttosportin mukaan Juventuksen on maksettava Chelsealle 6-7 miljoonaa euroa, jotta Sarri olisi vapaa siirtymään takaisin Italiaan.

Juventus ilmoitti kaksi viikkoa sitten, että sen päävalmentaja Massimiliano Allegri ei jatka tehtävässään enää tämän kauden jälkeen.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!