Liverpool-legendan pila meni pahasti mönkään – tuntematon mies sai tunnissa 50 000 viestiä

© Kuva: Getty Images

Scott Forsyth on saanut viime sunnuntain jälkeen tuhansia viestejä ja satoja puheluita kännykkäänsä, koska Liverpoolin legendapelaaja Jamie Carragher jakoi epähuomiossa Forsythin puhelinnumeron sosiaalisessa mediassa.

Carragherin oli ilmeisesti tarkoitus jakaa sattumanvarainen puhelinnumero Twitter-tilillään. Hän halusi härnätä Manchester Unitedin entistä puolustajaa Gary Nevilleä, joka on nykyään hänen kollegansa Sky Sportsin tv-lähetyksissä.

Neville mokasi tuhannen taalan paikan pelatessaan Manchester Unitedin ja Bayern Münchenin välisessä vuoden 1999 Mestarien liigan finaalin uusintaottelussa.

Carragher ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että hän on Turkissa ja haluaa nähdä Nevillen hutipotkun. Niinpä hän pyysi ihmisiä lähettämään hänelle klipin Nevillen mokasta ja jakoi julkaisussa tietämättään Forsythin puhelinnumeron.

– Puhelimeni ei ole lakannut soimasta, kommentoi Forsyth BBC:lle.

– Olin ajamassa kotiin, ja puhelimeni soi jatkuvalla syötöllä. Menin paniikkiin, koska luulin, että se oli joku virus.

– Odotin tietoa siitä, olinko saanut työpaikan, sillä olin ollut työhaastattelussa. Minulla ei ole niiden ihmisten yhteystietoja, joten toivon vain, että he lähettävät minulle sähköpostia.

– Vastasin yhteen puheluun ja jokui kysyi minulta, olenko Twitterissä. Tarkistin Twitterin ja silloin tajusin, mitä on meneillään.

– Ihmiset ovat kyselleet minulta lippuja Mestarien liigan loppuotteluun ja osa on kysynyt, onko Geordie-aksenttini aito, sanoi Forsyth viitaten Carragherin puhetapaan.

Forsythin mukaan osa Liverpoolin kannattajista ajatteli numeron kuuluvan Nevillelle ja osa Unitedin kannattajista luuli numeron olevan Carragherin, mikä johti siihen, että hän sai epämieluisaa palautetta.

– Osittain minua ärsyttää, mutta toisaalta näen asian hauskan puolen.

Forsythin mukaan hän sai tunnissa 54 puhelinsoittoa ja noin 50 000 WhatsApp-viestiä ennen kuin Carragher poisti twiitin, joka sisälsi Forsythin numeron.

Soittelut ja viestitulva jatkuivat kuitenkin vielä twiitin poistamisen jälkeen, koska ihmiset ottivat Carragherin jakamasta numerosta kuvakaappauksia.

Forsythin mukaan Carragher ei ole pyytänyt häneltä anteeksi. BBC ei tavoittanut Carragheria kommentoimaan tapausta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.