Liverpool suoritti tiistaina uskomattoman urotyön, kun se nousi 0-3 -takaa-ajoasemasta Barcelonan rinnalle ja ohi, ja lunasti paikan Mestarien liigan finaalissa yhteismaalein 4-3. Otteluparin voittomaali on herättänyt suurta ihailua ja kummastusta, sillä Barcelona ei ollut Trent Alexander-Arnoldin nopeasti antamaan kulmapotkuun alkuunkaan valmis. Divock Origi sai viimeistellä illan toisen maalinsa käytännössä kenenkään häiritsemättä, vaikka rangaistusalueella maleksikin peräti yhdeksän Barcelonan pelaajaa.

Ottelun jälkeen belgialaishyökkääjä paljasti saksalaiselle Skylle, että kyseessä ei ollut Alexander-Arnoldin neronleimaus, vaan harjoiteltu kuvio.

– Kokeilemme sitä kulmapotkuvariaatiota tämän tästä harjoituksissa, se oli hyvin harjoiteltu juttu. Se, että se myös onnistui, on tietysti mahtavaa, 24-vuotias Origi kertoi.

Viime kaudella Bundesliigan Wolfsburgissa lainalla pelannut Origi hehkui muutenkin onneaan ottelun jälkeen. Mies sai tilaisuutensa Mohamed Salahin ja Roberto Firminon loukkaantumisten myötä, ja on nyt Reds-fanien suuri sankari.

– Tätä on vaikea sanoin kuvailla, sillä ilta oli uskomaton. Tietysti tässä oli iso osansa myös faneillamme, jotka kantoivat meitä koko ajan.

– Puhuin ennen ottelua pitkään perheeni kanssa. He sanoivat minulle, että tästä tulee minun iltani. Käsittämätöntä, että siinä kävi niin, Origi myhäili.

Lähde: Kicker