Real Madrid -pomolla ja Sergio Ramosilla täydellinen välirikko? – Kiina houkuttaa, mutta ilmaissiirrolle täystyrmäys

© Kuva: Getty Images

Odottaako Real Madridin kannattajia valtava myrsky jo toisena alkukesänä peräkkäin? Viime kesänä seurasta lähti yhdeksän vuoden jälkeen Cristiano Ronaldo, jonka poistuminen toteutui ehkä yllättävänkin nopealla aikataululla. Ja nyt jokseenkin yhtä yllättäen mediassa on alettu hiiskua kapteeni Sergio Ramosin lähdöstä.

Radiokanava Copen El Partidazo -ohjelmassa puhunut Manolo Lama on vakuuttunut siitä, että 33-vuotias Ramos on tehnyt päätöksen lähteä Madridista. Lähtöhalujen taustalla ovat suuret erimielisyydet seuran puheenjohtajan Florentino Pérezin kanssa. Ramosin mitta on täynnä.

– Täydellinen välirikko, välit ovat poikki. Heidän kommunikaationsa on lähes olematonta. ”Olen kyllästynyt tähän”. Tällaista lausetta kapteeninnauhan kantaja on käyttänyt, Lama kertoo tilanteesta.

– Ramos tietää, että Florentino ja hänen lähipiirinsä puhuvat hänestä pahaa. Hän ei siedä sitä, että Florentino Pérez inttää Ajaxille putoamisen olleen Sergio Ramosin syytä.

Espanjalaismedia kertoo Ramosin saaneen Kiinasta ”jättitarjouksen”, mutta kiinnostuneita seuroja on Euroopassakin. Topparista ovat kiinnostuneita ainakin Juventus, PSG, Manchester United ja Liverpool.

Ramosin kerrotaan pyytäneen seuralta hänen päästämistään pois ilman siirtokorvausta. Toive perustuu siihen, että se osoittaisi kiitollisuutta 14 vuoden palveluksista ja samalla säästäisi Realin Ramosin 24 miljoonan vuosipalkalta. Madrid ei kuitenkaan aio sopimuksen purkuun ja ilmaissiirtoon suostua.

Real-pomo Florentino Pérez antoi itse vastauksia avoimiin kysymyksiin Onda Ceron radiohaastattelussa myöhään maanantai-iltana. Pérez vahvisti Ramosin saaneen tarjouksen Kiinasta, mutta otti jyrkän kannan ilmaissiirtoa kohtaan. Välirikkoa Pérez ei myöntänyt.

– Emme ole tavanneet Ramosin kotona. Hän tuli tapaamaan minua toimistooni ja kertoi saaneensa todella mittavan tarjouksen Kiinasta. Kiinalaisseura ei kuitenkaan voisi maksaa siirtokorvausta. Sanoin hänelle, että se ei tule onnistumaan, Pérez kertoi.

– On mahdotonta, että antaisimme kapteenin lähteä ilmaiseksi, sillä se olisi myös vaarallinen ennakkotapaus.

Pérez muistutti myös siitä, että Ramos on tällä hetkellä Realin palkkahaitarin huipulla.

– Hän on sitä ansaitusti. Ennen parhaiten palkattu oli Cristiano Ronaldo, mutta nyt se on Ramos. Meillä on tasapainoinen palkkahierarkia. Emme voi tehdä kummallisia juttuja palkkojen suhteen, koska liigakin kontrolloi niitä.

Viilenneitä välejä Pérez ei medialle vahvistanut.

– Keskustelen hänen kanssaan, koska hän on kapteeni. En ole silti ikinä kuullut, että Ramos olisi sanonut minulle ”maksa minulle, niin häivyn”. Se ei ole totta.

– Asioita kerrotaan, miten halutaan. Kun luen näitä juttuja lehdistä, yllätyn. Minä pidän Ramosista todella, ja olen tehnyt hänen vuokseen kaiken voitavani. Jos en ole tehnyt enempää, se johtuu siitä, että enempään en ole pystynyt, Pérez kuittasi.

Lähde: Marca


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.